Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszivattyú kivitelezők (Észak-Dunántúl) képes leírás - Hőszivattyú.tlap.hu
részletek »

Hőszivattyú kivitelezők (Észak-Dunántúl) - Hőszivattyú.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hoszivattyu.tlap.hu » Hőszivattyú kivitelezők (Észak-Dunántúl)
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hőszivattyú telepítése támogatással

Hőszivattyú telepítése támogatással

Környezetbarát fűtési megoldást keres? Szeretne energiatakarékos világítást? Pénzt spórolna és még a természetet is óvná? Akkor kattintson, és ismerje meg vállalkozásunkat! Cégünk a legkülönfélébb környezetbarát és energiatakarékos megoldásokkal foglakozik, a geotermikus fűtéshez használható hőszivattyúktól a napkollektorokon át a LED-es világítástechnikáig. Válasszon minket, ha napelemet szeretne terveztetni, ha olcsóbban tartaná melegen az otthonát, vagy a klimatizálásra keres megoldást! Hívjon bizalommal.

Vabatherm

Vabatherm

A Vabatherm KFT. a STIEBEL-ELTRON és a Hiseer Hőszivattyúk Vevőszolgálata, tervezéssel, tanácsadással, komplett kivitelezéssel, hitel lehetőségével áll tisztelt ügyfelei szolgálatára. Geothermikus furatok kivitelezése és földszondák elhelyezése STIEBEL technológia szerint, tevékenységünk szerves része. A természetbarát és gazdaságos üzemeltetés az emberiség és saját magunk érdeke, valamint a jövő lehetősége.

Valve-Tech

Valve-Tech

VALVE Bt. néven 1991-ben alakultunk épületgépészeti szolgáltatásra, ezen belül specializálódtunk az öntözéstechnikára. Az 1996. évtől tervezzük és szereljük a falfűtési, falhűtési rendszereket megrendelőink megelégedésére. Még az évben a központi porszívórendszerek telepítését is elkezdtük. 1998-ban átalakultunk és azóta VALVE-TECH Mérnöki Iroda Kft. néven működünk. 2002-ben kezdtük meg legújabb tevékenységünket, a NORDIC geotermikus hőszivattyú rendszerek telepítését. A Geowatt Kft., a kanadai rendszer kizárólagos Kelet-Európa területén forgalmazó cég, által létrehozott dealer hálózata szerződött tagjaként vállalkozunk teljes körű garanciával a rendszer megvalósítására a tervezésétől a kivitelezésig és beüzemelésig.

Vetsey

Vetsey

A hőszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges fűteni, hűteni, melegvizet előállítani. A berendezés a működtetésére felhasznált energiát nem közvetlenül hővé alakítja, hanem a külső energia segítségével a hőt az alacsonyabb hőfokszintről egy magasabb hőfokszintre emeli, legtöbbször a föld, a levegő és a víz által eltárolt napenergiát hasznosítva Az energiaárak - kiemelten a gázár - folyamatosan növekszik. Az EU csatlakozás hatásaként ez várhatóan fokozatosan közelít majd az EU-ban általános 110-180 Ft per m3 gázárhoz. A geotermikus hőszivattyúk alkalmazásának gazdaságosságát ezek a tények növelik, így hazánkban is egyre jobban terjednek a hőszivattyúk.Magyarország geotermikus adottságai a nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően jók, mely szintén növeli az alkalmazás gazdaságosságát. A hőszivattyú által leadott hasznos hőteljesítmény az év folyamán változhat a hőforrás hőmérsékletének változásával, ezért az egy évre vonatkozó energiaszám (JAZ - Jahresarbeitzahl: éves munkaszám) pontosabb képet ad a hőszivattyú teljesítményéről. A villamos energiával három-öt egység hőenergiát állíthatunk elő hőszivattyúval (szemben az elektromos fűtéssel, ahol egy-egység villamos energiával egy-egység hőenergiát kapunk

Zolterm - Thermia hőszivattyúk

Zolterm - Thermia hőszivattyúk

Hőszivattyúk - a korszerű fűtési-hűtési rendszerek új generációja Épületgépészeti tervezsé, kivitelezés Zoltherm Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Társaságunk az európai hőszivattyú gyártásban élenjáró svéd Thermia gyár partnere, akivel jól bevált, megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezéseket kínálunk Magyarországon. A hőszivattyúk forgalmazásával kapcsolatosan komplett projektek tervezését, kivitelezését is vállaljuk annak érdekében, hogy készülékeink maradéktalanul kielégítség vevőink igényeit nemcsak a komfort, hanem a gazdaságos üzemvitel területén is.

Tuti menü